À la carte

Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.



Weeksuggestie

April – Mei

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.

Week Gerecht Prijs
29 April – 03 Mei Varkenshaasje met champignonroomsaus, boontjes in spek en krieltjes €26,00
06 Mei – 10 Mei Steak stroganoff met kroketjes en fris slaatje €26,00
13 Mei – 17 Mei Vispannetje met peterseliepuree €26,00
20 Mei – 24 Mei Gegrilde pluma van Iberico varken met provençaalse groenten en krielpatatjes €26,00

                                                                                                   

De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.

Week Soep
29 April – 03 Mei Bloemkoolsoep
06 Mei – 10 Mei Paprikasoep
13 Mei – 17 Mei Champignonroomsoep
20 Mei – 24 Mei Preisoep

À la carte

Soep
Tomatensoep met balletjes €7,50
Soep bij weeksuggestie €4,00
Soep van de week €6,00
Warme gerechten
Garnaalkroketten €18,00
Kaaskroketten €16,50
Mix kroket €17,00
Toast zalm avocado €17,50
Toast champignon €15,00
Croque madame €15,50
Croque monsieur €14,00
Croque italiano €16,50
Caesar salade €17,50
Scampi diabolique €20,00
Varkenswangetjes €22,50
Spaghetti €15,00
Kinderspaghetti €8,50
Koninginnenhapje met frietjes of kroketjes €19,00
Balletjes in tomatensaus €15,00
Cannelloni ricotta spinazie €17,00
Pasta met verse pesto en gegrilde kip €21,00
Pasta met verse pesto, veggie €18,00
Desserten
Warme appeltaart met bolletje ijs €7,50
Moelleux €9,00
Ijscoupes
Dame Blanche €8,00
Coupe brésilienne €8,00
Kinderijsje €4,50

Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool - Restaurant groot Seminarie Mechelen

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje-honing-mosterd-met-tijmworteltjes-1200

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus

Bouillabaisse Restaurant Groot Seminarie

Bouillabaisse