À la carte

Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.



Weeksuggestie

Maart – April

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.

Week Gerecht Prijs
18 Maart – 22 Maart Witloof met kaas en hesp €23,00
25 Maart – 28 Maart Suprême van parelhoen met witloof en geglaceerde worteltjes €26,00
15 April – 19 April Roodbaars met venkel en beurre blanc €26,00
22 April – 26 april Paella met kip en chorizo €26,00

                                                                                                   

De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.

Week Soep
18 Maart – 22 Maart Pastinaaksoep
25 Maart – 28 Maart Paprikasoep
15 April – 19 April Kervelsoep
22 april – 26 April Champignonroomsoep

À la carte

Soep
Tomatensoep met balletjes €7,50
Soep bij weeksuggestie €4,00
Soep van de week €6,00
Warme gerechten
Garnaalkroketten €18,00
Kaaskroketten €16,50
Mix kroket €17,00
Toast zalm avocado €17,50
Toast champignon €15,00
Croque madame €15,50
Croque monsieur €14,00
Croque italiano €16,50
Caesar salade €17,50
Scampi diabolique €20,00
Varkenswangetjes €22,50
Spaghetti €15,00
Kinderspaghetti €8,50
Koninginnenhapje met frietjes of kroketjes €19,00
Balletjes in tomatensaus €15,00
Cannelloni ricotta spinazie €17,00
Pasta met verse pesto en gegrilde kip €21,00
Pasta met verse pesto, veggie €18,00
Desserten
Warme appeltaart met bolletje ijs €7,50
Moelleux €9,00
Ijscoupes
Dame Blanche €8,00
Coupe brésilienne €8,00
Kinderijsje €4,50

Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool - Restaurant groot Seminarie Mechelen

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje-honing-mosterd-met-tijmworteltjes-1200

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus

Bouillabaisse Restaurant Groot Seminarie

Bouillabaisse