À la carte
Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.
Weeksuggestie
November – December
Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.
Week | Gerecht | Prijs |
---|---|---|
6 Nov – 10 Nov | Stoverij van everzwijn met witloof, appel en veenbes | €25,00 |
13 Nov – 17 Nov | Witloof met kaas en hesp | €22,00 |
20 Nov – 24 Nov | Varkenshaasje met wintergroenten en gratin | €25,00 |
27 Nov – 01 Dec | Gehakt parmentier schotel met prei | €19,00 |
04 Dec – 08 Dec | Chipolata met Savooikoolpuree en spekjes | €22,00 |
11 Dec – 15 Dec | Stoverij van everzwijn met witloof, appel en veenbes | €25,00 |
De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.
Week | Soep |
---|---|
06 Nov – 10 Nov | Pompoensoep |
13 Nov – 17 Nov | Erwtensoep met spekjes |
20 Nov – 24 Nov | Witloofsoep |
27 Nov – 01 Dec | Knolseldersoep |
04 Dec – 08 Dec | Pastinaaksoep |
11 Dec – 15 Dec | Pompoensoep |
À la carte
Soep | |
Tomatensoep met balletjes | €7,50 |
Suggestie van de week | €6,00 |
Warme gerechten | |
Garnaalkroketten | €17,50 |
Kaaskroketten | €15,50 |
Mix kroket | €16,00 |
Toast zalm avocado | €16,50 |
Toast champignon | €13,00 |
Croque madame | €14,00 |
Croque monsieur | €12,50 |
Croque italiano | €15,00 |
Caesar salade | €17,50 |
Salade niçoise met mosterdvinaigrette (tot 20 Juli) | €19,00 |
Scampi diabolique | €20,00 |
Varkenswangetjes | €22,50 |
Spaghetti | €15,00 |
Vol au vent | €17,50 |
Balletjes in tomatensaus | €15,00 |
Cannelloni ricotta spinazie | €16,00 |
Pasta pesto gegrilde kip | €21,00 |
Pasta pesto veggie | €18,00 |
Dessert | |
Appeltaart met ijs | €7,50 |
Suggestie van de dag | €7,50 |
Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus
