À la carte

Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.



Weeksuggestie

November – December

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.

Week Gerecht Prijs
6 Nov – 10 Nov Stoverij van everzwijn met witloof, appel en veenbes €25,00
13 Nov – 17 Nov Witloof met kaas en hesp €22,00
20 Nov – 24 Nov Varkenshaasje met wintergroenten en gratin €25,00
27 Nov – 01 Dec Gehakt parmentier schotel met prei €19,00
04 Dec – 08 Dec Chipolata met Savooikoolpuree en spekjes €22,00
11 Dec – 15 Dec Stoverij van everzwijn met witloof, appel en veenbes €25,00

                                                                                                   

De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.

Week Soep
06 Nov – 10 Nov Pompoensoep
13 Nov – 17 Nov Erwtensoep met spekjes
20 Nov – 24 Nov Witloofsoep
27 Nov – 01 Dec Knolseldersoep
04 Dec – 08 Dec Pastinaaksoep
11 Dec – 15 Dec Pompoensoep

À la carte

Soep
Tomatensoep met balletjes €7,50
Suggestie van de week €6,00
Warme gerechten
Garnaalkroketten €17,50
Kaaskroketten €15,50
Mix kroket €16,00
Toast zalm avocado €16,50
Toast champignon €13,00
Croque madame €14,00
Croque monsieur €12,50
Croque italiano €15,00
Caesar salade €17,50
Salade niçoise met mosterdvinaigrette (tot 20 Juli) €19,00
Scampi diabolique €20,00
Varkenswangetjes €22,50
Spaghetti €15,00
Vol au vent €17,50
Balletjes in tomatensaus €15,00
Cannelloni ricotta spinazie €16,00
Pasta pesto gegrilde kip €21,00
Pasta pesto veggie €18,00
Dessert
Appeltaart met ijs €7,50
Suggestie van de dag €7,50

Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool - Restaurant groot Seminarie Mechelen

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje-honing-mosterd-met-tijmworteltjes-1200

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus

Bouillabaisse Restaurant Groot Seminarie

Bouillabaisse