À la carte
Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.
Weeksuggestie
Mei – Juni
Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.
Week | Gerecht | Prijs |
---|---|---|
29 Mei – 02 Juni | Gegratineerd vispannetje met peterseliepuree | €22,00 |
05 Juni – 09 Juni | Kipschnitzel met salsa verde, geroosterde groenten en krieltjes | €22,00 |
12 Juni – 16 Juni | Escalope milanaise | €22,00 |
19 Juni – 23 Juni | Kalfsblanquette met kroketjes | €25,00 |
26 Juni – 30 Juni | Gegrilde runder bavette met Provençaalse saus en rozemarijnaardappelen | €25,00 |
De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.
Week | Soep |
---|---|
29 Mei – 02 Juni | Champignonroomsoep |
05 Juni – 09 Juni | Bloemkoolsoep |
12 Juni – 16 Juni | Wortelsoep |
19 Juni – 23 Juni | Preisoep |
26 Juni – 30 Juni | Courgettesoep |
À la carte
Soep | |
Tomatensoep met balletjes | €7,50 |
Suggestie van de week | €6,00 |
Warme gerechten | |
Garnaalkroketten | €17,50 |
Kaaskroketten | €15,50 |
Mix kroket | €16,00 |
Toast zalm avocado | €16,50 |
Toast champignon | €13,00 |
Croque madame | €14,00 |
Croque monsieur | €12,50 |
Croque italiano | €15,00 |
Caesar salade | €17,50 |
Scampi diabolique | €20,00 |
Varkenswangetjes | €22,50 |
Spaghetti | €15,00 |
Vol au vent | €17,50 |
Balletjes in tomatensaus | €15,00 |
Rundsburger | €17,50 |
Cannelloni ricotta spinazie | €16,00 |
Pasta pesto gegrilde kip | €21,00 |
Pasta pesto veggie | €18,00 |
Dessert | |
Appeltaart met ijs | €7,50 |
Suggestie van de dag | €7,50 |
Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus
