À la carte

Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 12u00 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.



Weeksuggestie

Mei – Juni

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.

Week Gerecht Prijs
29 Mei – 02 Juni Gegratineerd vispannetje met peterseliepuree €22,00
05 Juni – 09 Juni Kipschnitzel met salsa verde, geroosterde groenten en krieltjes €22,00
12 Juni – 16 Juni Escalope milanaise €22,00
19 Juni – 23 Juni Kalfsblanquette met kroketjes €25,00
26 Juni – 30 Juni Gegrilde runder bavette met Provençaalse saus en rozemarijnaardappelen €25,00

                                                                                                   

De prijzen van de suggestie soepen staan vast op €6,00.

Week Soep
29 Mei – 02 Juni Champignonroomsoep
05 Juni – 09 Juni Bloemkoolsoep
12 Juni – 16 Juni Wortelsoep
19 Juni – 23 Juni Preisoep
26 Juni – 30 Juni Courgettesoep

À la carte

Soep
Tomatensoep met balletjes €7,50
Suggestie van de week €6,00
Warme gerechten
Garnaalkroketten €17,50
Kaaskroketten €15,50
Mix kroket €16,00
Toast zalm avocado €16,50
Toast champignon €13,00
Croque madame €14,00
Croque monsieur €12,50
Croque italiano €15,00
Caesar salade €17,50
Scampi diabolique €20,00
Varkenswangetjes €22,50
Spaghetti €15,00
Vol au vent €17,50
Balletjes in tomatensaus €15,00
Rundsburger €17,50
Cannelloni ricotta spinazie €16,00
Pasta pesto gegrilde kip €21,00
Pasta pesto veggie €18,00
Dessert
Appeltaart met ijs €7,50
Suggestie van de dag €7,50

Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool - Restaurant groot Seminarie Mechelen

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje-honing-mosterd-met-tijmworteltjes-1200

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus

Bouillabaisse Restaurant Groot Seminarie

Bouillabaisse