Menu 1

€20

*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.

*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.

Soep

Pompoensoep

Velouté van prei

Tomatensoep met balletjes

***

Hoofdgerecht

Roullade van kalkoen archiduc met kroketjes

Ardeens varkenshaasje met prinsessenboontjes, mosterdsaus en gratin dauphinois

Tongrolletjes à la dugléré met pommes duchesse

Koninginnenhapje van hoevekip met frietjes en slaatje

Varkenswangetjes met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes

***

Dessert

Chocolademousse

Klassieke appeltaart met kaneel

Tarte au chocolat

Fruitschaaltje met Griekse yoghurt

Profiteroles met chocoladesaus

Menu 2

€26

*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.

*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.

Soep

Witloofsoep à la crème met grijze garnalen

Knolseldersoepje met pastinaakchips

***

Hoofdgerecht

Zalmfilet op vel gebakken met mousselinesaus en broccoliroosjes

Mechelse koekoek met Gouden Carolus Tripel, witloof en kroketjes

Gebraden rosbief met geglaceerde worteltjes en rode wijnsaus

***

Dessert

Duo van chocomousse

Bavarois framboos

Brésiliennetaart

Menu 3

€34

*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.

*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.

Soep

Garnalenbisque met zure room

Velouté van bloemkool met gerookte zalm

***

Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet met crème van knolselder en boschampignons

Lamsnavarin met gepocheerde peer, witloof en gratin dauphinois

Entrecôte bordelaise met verse frietjes en seizoenssalde

Canard à l’orange

Ragout van hert met gebraiseerd witloof, een appeltje uit de oven en kroketjes. (Enkel wildseizoen)

***

Dessert

Trio van chocolade

Citron Meringués

Voorgerechten

€8

Toast champignons

Toast gerookte zalm met dille en miriekswortel

Rundstartaar met rucola en parmezaankoekje

Vitello Tonato

Garnaalkroketje met gefrituurde peterselie

Kaaskroketjes van oude Brugse kaas

Scampi in zachte curry

Neem contact met ons op.

Contacteer ons om te reserveren of een offerte aan te vragen