Menu 1
€20
*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.
*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.
Soep
Pompoensoep
Velouté van prei
Tomatensoep met balletjes
***
Hoofdgerecht
Roullade van kalkoen archiduc met kroketjes
Ardeens varkenshaasje met prinsessenboontjes, mosterdsaus en gratin dauphinois
Tongrolletjes à la dugléré met pommes duchesse
Koninginnenhapje van hoevekip met frietjes en slaatje
Varkenswangetjes met gebraiseerd witloof en amandelkroketjes
***
Dessert
Chocolademousse
Klassieke appeltaart met kaneel
Tarte au chocolat
Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Profiteroles met chocoladesaus
Menu 2
€26
*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.
*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.
Soep
Witloofsoep à la crème met grijze garnalen
Knolseldersoepje met pastinaakchips
***
Hoofdgerecht
Zalmfilet op vel gebakken met mousselinesaus en broccoliroosjes
Mechelse koekoek met Gouden Carolus Tripel, witloof en kroketjes
Gebraden rosbief met geglaceerde worteltjes en rode wijnsaus
***
Dessert
Duo van chocomousse
Bavarois framboos
Brésiliennetaart
Menu 3
€34
*Soep kan vervangen worden door een hoofdgerecht. Dit voor een supplement van €8,00. De voorgerechten kunnen onderaan de pagina teruggevonden worden.
*Er kan telkens 1 soep, 2 hoofdgerechten en 1 vegetarisch gerecht, en 1 nagerecht gekozen worden. Minstens 5 personen per gerecht.
Soep
Garnalenbisque met zure room
Velouté van bloemkool met gerookte zalm
***
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met crème van knolselder en boschampignons
Lamsnavarin met gepocheerde peer, witloof en gratin dauphinois
Entrecôte bordelaise met verse frietjes en seizoenssalde
Canard à l’orange
Ragout van hert met gebraiseerd witloof, een appeltje uit de oven en kroketjes. (Enkel wildseizoen)
***
Dessert
Trio van chocolade
Citron Meringués
Voorgerechten
€8
Toast champignons
Toast gerookte zalm met dille en miriekswortel
Rundstartaar met rucola en parmezaankoekje
Vitello Tonato
Garnaalkroketje met gefrituurde peterselie
Kaaskroketjes van oude Brugse kaas
Scampi in zachte curry
Neem contact met ons op.
Contacteer ons om te reserveren of een offerte aan te vragen