Lunch

Elke middag, van maandag tot vrijdag tussen 11u30 en 14u00, opent het restaurant zijn deuren en heb je de kans om te komen lunchen. Er wordt steeds aan een eerlijke prijs een typische Belgische daglunch geserveerd.



Dit seizoen op het menu …

Maart – April

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten.

Dag Dagsoep Hoofdschotel Nagerecht
Maandag 16 maart Bloemkoolsoep Balletjes in tomatensaus met frietjes Tarte au chocolat
Dinsdag 17 maart Erwtensoep Witloof kaas en hesp met puree Profiteroles met chocoladesaus
Woensdag 18 maart Tomatensoep Tongrolletjes in witte wijnsaus met pommes duchesse Kersentaart met rood fruit
Donderdag 19 maart Courgettesoep Blinde vink au poivre met gratin Rood fruit – chocolade gebakje
Vrijdag 20 maart Wortelsoep Varkenswangetjes met fris slaatje en frietjes Chocolademousse
Maandag 23 maart Pompoensoep Cordon bleu met bloemkool en puree Klassieke appeltaart met kaneel
Dinsdag 24 maart Preisoep Suprème van kip met brocooli en dragonroomsaus Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Woensdag 25 maart Bloemkoolsoep Koolvis met hollandaise, geglaceerde worteltjes en peterselieaardappel Tarte au chocolat
Donderdag 26 maart Erwtensoep Saltimbocca alla romana Profiteroles met chocoladesaus
Vrijdag 27 maart Tomatensoep Witloof kaas en hesp met puree Kersentaart met rood fruit
Maandag 30 maart Broccolisoep Witloof kaas en hesp met puree Rijstpap met bruine suiker
Dinsdag 31 maart Juliennesoep Balletjes in tomatensaus met frietjes of kroketjes Klassieke appeltaart
Woensdag 01 april Tomatensoep Kalfslapje alla Milanese Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Donderdag 02 april Bloemkoolsoep Kip provençale met gebakken patatjes Tarte au chocolat
Vrijdag 03 april Minestronesoep Zuiderse kefta balletjes met couscous Profiteroles met chocoladesaus
Maandag 06 april Wortelsoep Kalfslapje saltimbocca Kersentaart met rood fruit
Dinsdag 07 april Kervelsoep Cordon blue met bloemkool en peterseliepuree Chocolade kokos gebakje
Woensdag 08 april Broccolisoep Vol au vent met frietjes of kroketjes en een fris slaatje Rijstpap met bruine suiker
Donderdag 09 april Juliennesoep Kalfsgehaktballetjes in seldersaus met krieltjes Klassieke appeltaart
Vrijdag 10 april Tomatensoep Lasagne bolognaise met een fris slaatje Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Maandag 13 april Bloemkoolsoep Steak haché met prei en peterselieaardappel Tarte au chocolat
Dinsdag 14 april Minestronesoep Gnocchi pancetta en ricotta Profiteroles met chocoladesaus
Woensdag 15 april Wortelsoep Gehaktschotel met prei en puree Kersentaart met rood fruit
Donderdag 16 april Kervelsoep Gevulde paprika in tomatensaus met frietjes of kroketjes Chocolade kokos gebakje
Vrijdag 17 april Broccolisoep Schnitzel van kip met seizoensgroentjes en krieltjes Rijstpap met bruine suiker
Maandag 20 april Juliennesoep Rundsgoulash met geglaceerde worteltjes Klassieke appeltaart
Dinsdag 21 april Tomatensoep Kalfslapje alla Milanese Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Woensdag 22 april Bloemkoolsoep Kip met gebakken rijst Tarte au chocolat
Donderdag 23 april Minestronesoep Chipolata met wortelpuree en vleesjus Profiteroles met chocoladesaus
Vrijdag 24 april Wortelsoep Scampi Diabolique met rijst Kersentaart met rood fruit
Maandag 27 april Kervelsoep Oostends vispannetje met puree Chocolade kokos gebakje
Dinsdag 28 april Broccolisoep Kalfslapje saltimbocca Rijstpap met bruine suiker
Woensdag 29 april Juliennesoep Balletjes in tomatensaus met frietjes of kroketjes Klassieke appeltaart
Donderdag 30 april Tomatensoep Kalfsgehaktballetjes in seldersaus met krieltjes Fruitschaaltje met Griekse yoghurt
Vrijdag 01 mei Bloemkoolsoep Cannelloni van ricotta en spinazie met brood Tarte au chocolat
Maandag 04 mei Minestronesoep Schnitzel van kip met seizoengroentjes Profiteroles met chocoladesaus
Dinsdag 05 mei Wortelsoep Witloof kaas en hesp met puree Kersentaart met rood fruit
Woensdag 06 mei Kervelsoep Steak haché met prei en peterselieaardappel Chocolade kokos gebakje
Donderdag 07 mei Broccolisoep Vol au vent met frietjes of kroketjes en een fris slaatje Rijstpap met bruine suiker
Vrijdag 08 mei Juliennesoep Kip met gebakken rijst Klassieke appeltaart

Voorbeelden

Cordon bleu met bloemkool - Restaurant groot Seminarie Mechelen

Cordon bleu met bloemkool in witte saus

Kalkoenhammetje-honing-mosterd-met-tijmworteltjes-1200

Kalkoenhammetje honingmosterdsaus

Bouillabaisse Restaurant Groot Seminarie

Bouillabaisse